Products

Let nature be your medicine

 

Met de producten van IK Skin Perfection wordt de natuurlijke schoonheid versterkt met krachtige en bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.

 

Bij IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt. Met deze visie bouwen we samen met jou aan innerlijke en uiterlijke gezondheid. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen, werken we met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten: groene cosmeceuticals.

Groene cosmeceuticals – Pure power voor je huid

 

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.

 

Alle producten worden ontwikkeld volgens het NO-label. Dit betekent dat de producten vrij zijn van: synthetische stoffen zoals bijvoorbeeld, parabenen, sulfaten, synthetische geur- en kleurstoffen, minerale oliën en paraffine. Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in onze producten is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurgraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.

Met de producten van IK zijn wij in staat om zichtbare, aantoonbare, prachtige resultaten te bereiken voor iedere huidwens of huidprobleem.

 

Pure power, truly natural

 

De zeer complete IK-serie bestaat uit

 

(Deep) Cleaners

Derma Masks

24H Creams

Serum Infusions

Mix It Infusions

Innergoods

 

Laat je adviseren voor de juiste verzorgingsproducten voor thuis,

zodat we samen jouw huid naar een topniveau kunnen brengen!

 

Producten op, maar nog geen afspraak?

Laat het ons weten. Dan zorgen we dat het voor je klaar staat of dat

we het thuis bezorgen.

 

It's time Treat yourself!

 

Kijk je uit naar een Treat yourself-moment bij StudioRens op IJburg?

Het maken van een afspraak gaat heel eenvoudig via onderstaande knop.

BERT HAANSTRAKADE 400 | INFO@STUDIORENS.NL | 06 38 23 88 51

StudioRens
StudioRens